Bookmark and Share

تغییر نوع ویزا

انواع رواید های کانادا

تغییر نوع ویزا

پستتوسط SHAHAB » چهارشنبه جولاي 25, 2012 11:43 am

باسلام
باآرزوی سلامتی برای جنابعالی یه سوال خدمتتون داشتم
من 29 ساله مهندس برق -قدرت هستم 6 سال سابقه کار دارم وحدود 3000 ساعت مدرک فنی حرفه ای در زمینه برق دارم ، من یه مقاله برای کنفرانس برق 2012 کانادا فرستادم که مورد قبول واقع شده واگر هزینه های اون رو پرداخت کنم برای من دعوتنامه جهت اخذ ویزای توریستی می فرستن ، سوال من از شما اینکه اگر موفق به اخذ ویزای توریستی بشم وبیام کانادا شرکت شما می تونه کاری برای من جهت تغییر نوع ویزا از توریستی به ویزای کاری انجام بده که بتوم کانادا بمونم ؟ یا این کار امکان نداره وباید پس از پایان مدت ویزای توریستی کانادا رو ترک کنم؟
باسپاس فروان
نماد کاربر
SHAHAB
 

Re: تغییر نوع ویزا

پستتوسط admin » چهارشنبه جولاي 25, 2012 11:53 am

سلام شهاب جان
بدون در نظر گرفتن تحصیلات و سوابق کاری شما، طبق قوانین فعلی اداره مهاجرت برای اخذ اقامت دائم کانادا، تقریباً همه موارد باید حتماً از خارج از خاک کانادا تقاضانامه ارائه شود. چند استثنناء در این قانون وجود دارد، مثلاً، متقاضیان پناهندگی و تقاضانامه های اسپانسرشیپ همسر میتوانند بدون ترک خاک کانادا از داخل خاک تقاضانامه خود را ارائه کنند. برای اخذ ویزای کاری، شما باید یک کارفرمای کانادایی معتبر که حاضر باشه به شما پیشنهاد کاری رسمی بده پیدا کنی، سپس از وزارت تامین نیروی انسانی کانادا تاییده بگیرید و تقاضای ویزای کار کنید.
چون ما اصولاً دفتر کاریابی نیستیم قادر به پیدا کردن کارفرما برای شما نیستیم، ولی اگر کارفرمای شما برای اجرای مراحل حقوقی و اخذ تاییدیه از HRSDC نیاز به مشاوره یا خدمات حقوقی داشته باشند، متخصصین با تجربه ما برای انجام آن در خدمت شما میباشند
نماد کاربر
admin
Site Admin
 
پست ها : 60
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 11, 2009 10:10 am


بازگشت به ویزای توریستی کانادا

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

cron
Bridge by mehdiplugins.com