Bookmark and Share

سیتیزنی بدون اقامت در کانادا

اشخاصی که از پس از اخذ اقامت قانونی در کانادا حداقل 3 سال در خاک کانادا زندگی کرده باشند قادر به ارائه درخواست تبعیت و شهروندی کانادا میباشند. گذرنامه کانادایی تنها برای اتباع کانادا صادر میشود.

سیتیزنی بدون اقامت در کانادا

پستتوسط RASOUL » جمعه ژانويه 29, 2010 10:45 am

با سلام
آیا راهی هست که بدون سپری کردن 3 سال در کانادا تابعیت اخذ نمود
(در ایران زندگی کرد وهر چند وقت مدت های کو تاهی را در کانادا گذراند)

با تشکر
نماد کاربر
RASOUL
 

Re: سیتیزنی بدون اقامت در کانادا

پستتوسط admin » جمعه ژانويه 29, 2010 10:56 am

واقعیت اینه که قانوناً استثناء های کمی وجود داره ولی بعضی از افراد مقیم کانادا بدون داشتن روزهای لازم در پرونده با ادعای دروغ یا پنهان کردن واقعیت، به تبعیت کانادا درآمده اند ولی اخیراً مسئولاً به این معضل پی برده و در صدد وضع قوانین برای کنترل بیشتر قبل از اعطای تابعیت میباشند.
مقاله ای در همین راستا در بخش اخبار پورتال موجود است که توجه شما را به آن جلب میکنیم.

http://www.khorshid.ca/fr/news.html

پس جواب شما:
هم بله ، هم نه، بستگی به شرایط شما دارد.
برای بررسی بیشتر با سازمان مهاجرت خورشید کانادا تماس بگیرید
نماد کاربر
admin
Site Admin
 
پست ها : 60
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 11, 2009 10:10 am


بازگشت به تبعیت و شهروندی (Citizenship)

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

cron
Bridge by mehdiplugins.com